Hirdetés

Húsz percig csodálhatjuk a Tiny Tina's Wonderlands játékmenetét

|

Az eddigi legátfogóbb gameplay videót mutatta meg a Gearbox Tiny Tina őrült kalandjáról.

Hirdetés

Mióta a Gearbox bejelentette a Tiny Tina's Wonderlands névre keresztelt játékát, csak fantasy világba oltott Borderlandsnek nevezzük, és nem véletlenül: ebben keveredik a szériára jellemző agyament hangulat, valamint grafikai stílus és a high-fantasy műfaj varázslata, amit megfejel Tiny Tina páratlan személye. A Dungeons & Dragons-szerű élményt eddig csak kedvcsinálókon keresztül szívhattuk magunkba, most viszont egy combosabb betekintést is kaptunk a fejlesztőktől. 

Hirdetés

Az alábbi, 23 perces videóban alaposan szemügyre vehetjük, hogy milyen lesz a Tiny Tina's Wonderlands akció- és szerepjátékos elemeket is felvonultató játékmenete. A gameplay anyagban két Fatemaker szövetkezik némi kooperatív móka érdekében a Mount Craw csúcsai alatt (ez egy opcionálisan bejárható terület a játékban). A térképen felülnézetben mozoghatunk, viszont a küldetések helyszínén már belső nézetből harcolhatunk és rakhatjuk zsebre a kövér lootot. 

Ha semmi sem jön közbe, akkor a Tiny Tina's Wonderlands március 25-én fog megérkezni PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra, de 2022 folyamán többek között Steamre is fel fog kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)