Hirdetés

Huxley: The Dystopia - Hivatalos oldal teaser videóval

|

Elindult a Huxley: The Dystopia hivatalos weboldala, az MMOFPS látványos videóval csalogatja hitét vesztett érdeklődőit.

Hirdetés

Érdekel még valakit egyáltalán a sorozatos halasztásokkal tarkított Huxley: The Dystopia néven évekkel ezelőtt megismert MMOFPS? Mikor március végén beszámoltunk európai megjelenési dátumának hiányáról sokatok egyszerűen csak legyintette a projektre, mondván megkésett gyermek lévén biztosan elbukik az idei esztendő játékfelhozatalában.

Nos, amennyiben egyesek gyengéd érzelmeket táplálnak az ígéretesen hangzó Huxley: The Dystopia irányába, örömmel vehetik tudomásul, hogy a Webzen fejlesztői videóval megfejelt teaser oldalt hoztak nyilvánosságra. A film megtekintése után felbukkan egy titokzatos számláló, miután a virtuális homokszemek leperegtek teljes pompájában megtekinthető lesz a Huxley: The Dystopia hivatalos weboldala. Európai megjelenésről továbbra sincsenek információk, az oldalról témázó közleményben amerikai terjesztést emlegettek. Beigazolódhatnak félelmeink és kontinensünket elkerülheti a Huxley, már amennyiben érdekel valakit eme tény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)