Hirdetés

Húzz mezt a laptopodra!

|

Szurkolj úgy kedvenc VB-csapatodnak, mint eddig még soha!

Hirdetés

Focilázban ég a világ; mindenki vadul drukkol kedvenc csapatának, és fújja nagy lelkesen a vuvuzelát. Futballszerető barátainkat bizonyára örömmel tölti el, hogy még jócskán az elején vagyunk a 2010-es világbajnokságnak, így a legjobb meccsek még hátra vannak. A mezek, sálak és vuvuzelák mellett most pedig itt egy új lehetőség, hogy mások előtt is kiállj favorit válogatottad mellett.

Hogy hogyan? Egyszerű: húzz mezt a laptopodra, és mutasd azt meg mindenkinek! Nem, nem gurult el a labdánk, csupán a figyelmedbe ajánljuk a legújabb, foci VB-s laptop skineket! A laptopra pillanatok alatt felragasztható és ugyanilyen egyszerűen eltávolítható skinek a legegyszerűbb és legötletesebb módjai annak, hogy feldobd és stílusossá varázsold jó öreg gépedet. Most valóban az ízlésednek megfelelően öltöztetheted föl notidat, hiszen jelenleg is több mint ezer minta közül választhatsz, melyek között most kiemelt helyen díszelegnek a VB-n résztvevő nemzetek színei és jelképei.


Talán Anglia felé húz a szíved? Akkor a kék-fekete alapon Nagy Britannia zászló mintás labdával ékesített laptop skin a tiéd, amelyről természetesen nem hiányozhat a „South Africa 2010" felirat sem! Esetleg Németország a tuti befutó? Egy fekete-piros-sárga labdához mit szólnál, ugyanilyen alapon? Vagy talán Portugáliáért drukkolsz? Mondani sem kell, hogy a portugál nemzeti színek és labdák is ékesíthetik laptopodat. Húzz bele hát és újíts be egy új laptop skint, és mutasd meg a barátaidnak, hogy mekkora focidrukker vagy!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)