Hirdetés

[HW] DDR2 vs. DDR3 teszt

|

Nyilván idővel az utóbbi lesz a nyerő, de momentán vajon megéri beruházni? Erre keresték a választ a Trusted Reviewsnél.

Hirdetés

Egészen pontosan a feltett kérdés úgy hangzott, hogy bár a "gyors memória = jobb memória" tétel igaz, de van-e egy határ, ahol már nem hatásos. Általánosan pedig: megéri-e momentán feljebb váltani DDR3-ra?
A tesztet egy Intel P35-ös chipsettel szerelt Gigabyte lappal végezték, ami támogatja mindkét memóriaszabványt - na persze nem egyszerre. Ezzel közvetlenül összemérhették a modulokat, amik olyan gyártóktól érkeztek, mint a PNY, a Corsair, az OCZ, stb. A géptervezést-vásárlást esetleg megkönnyítő teszt megtekintéséhez katt ide - ezúttal (kivételesen? :) ) angol nyelvre számítsanak az érdeklődők.

ddr3logo.gif

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)