Hirdetés

[HW] Három magos AMD processzor?

|

Három magos processzor piacra dobásáról szóló pletykák tűntek fel - úgy tűnik az AMD nagyon próbálkozik.

Hirdetés

Fülünkbe jutott, hogy esetleg hárommagos processzorok is megjelenhetnek a nem olyan távoli jövőben. Eddig maximum viccként vetődött fel a lehetőség (lásd a Core 3 Trio-t), de immáron kicsit valóságosabb ötletek is feltűntek. A Phenom X3 elvileg egy K10 architektúrájú processzor lesz, így az utasításkészletből és a harmadszintű gyorsítótárból is kijut neki. Sajnos még nem kommentálta az AMD a dolgot, de állítólag a piaci igényekre hivatkozva fogtak bele a projectbe, és már több partnerük tud a dologról. Akiket nem riasztanak el a wafer és kihozatal szavak például, azoknak jó szívvel ajánlom az angol nyelvű X-bit labs hírét - akiknek az alábbi ábrát is köszönjük.

3core_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)