Hirdetés

[HW] Mobility HD Radeonok Júliusban

|

Az ATI az asztali vga-k mellet bejelentette az ATI Mobility Radeon HD 2000 szériát a hordozható számítógépekhez. A DX10-es HD ATI Mobility kártyák Júliusban jelennek majd meg.

Hirdetés

„Arra törekszünk, hogy olyan termékcsaládot hozzunk létre, amely forradalmasítaná a grafikuskártya piacot azáltal, hogy minden árkategóriában a maximumot nyújtja,” – mondta Rick Bergman, az ATI vezető elnöke. ” Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy azok az emberek is megtapasztalják azt az élményt, amit az ATI Radeon HD 2000-es széria nyújt. A Mobility Radeon HD 2300 már most megtalálható a belépőszintű laptopokban. Ezek körülbelül 1000$-os áron kerülnek forgalomba. A HD 2300 még 90nm-es gyártástechnológiával készül, és elsősorban a Windows Vista Aero felületéhez és HD filmek lejátszásához tervezik. Júliusban jönnek a magasabb kategóriájú 65nm-es, DX10-es ATI-k, a Mobility Radeon HD 2400 és a HD 2400 XT, amelyekkel legfőképp a középkategóriára koncentrálnak, majd ugyanebben az időben a felsőkategóriás gamer laptopokba szánt Mobility Radeon HD 2600 és HD 2600 XT.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)