Hirdetés

[HW] Tapogatós laptop kijelző

|

Amióta az Apple előrukkolt az iPhone névre keresztelt játékszerével, azóta a Microsoft is kénytelen bemutatni fejlesztés alatt álló eszközeit, amik sok hasonlóságot mutatnak az említett mobiltelefonnal.

Hirdetés

A hangsúly a multi-touch szón van, ami a jelenleg kapható érintőképernyős megoldásokkal szemben nem egy, hanem több aktív vezérlő kapcsolatot tesz lehetővé. Az ujjainkat használva navigálhatunk a kijelzőkön, miközben lenyűgöző minőségben jelennek meg a képeink, vagy videóink, amiket akár manipulálhatunk is a 3D-s térben. A Microsoft nemrég egy asztalba építve mutatta be saját megoldását, ám a lentebbi videó már a hordozható gépek piacára szánt hardvert mutatja be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)