Hirdetés

[HW] Új ATI és Nvidia driverek

|

7.10-es Catalyst és az Nvidia 163.76 verziószámű, a TimeShift tiszteletére kiadott ForceWare-e kerül terítékre.

Hirdetés

Az ATI meghajtóprogramja innen húzható, a változtatások és javítások listája pedig itt tekinthető meg. Javít Call of Juarez, GRAW, GTA San Andreas, Heroes V, Chronicles of Riddick, Stranglehold, Dirt, ... alatt fellépő problémákat, és számos egyebet is (pl. Control Center bugok és egyéb megjelenítési problémák). Számos játék alatt ígér teljesítménynövekedést, bár ezek legnagyobbrészt Crossfire rendszerekre vonatkoznak, így keveseket érint.
A TimeShift demóhoz az Nvidia pedig itt ajánlja új, 163.75 verziószámű Vista és 163.76 becenevű XP drivereit, amik még ugyan béta állapotban vannak, de pl. HL2 EP2 alatti teljesítménynövekedéssel, és számos javítással kecsegtetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)