Hirdetés

[HW] Új purevideo a 8600/8500-asokban

|

Hamarosan érkezik az Nvidia Geforce 8-as kártyáinak olcsó változatai. A 8500/8600-ban már a Purevideo technológia frissebb verzióját kapjuk.

Hirdetés

A Firingsquad újabb tesztet készített az új Geforce 8-asokkal, ezúttal a videokártyákban már régóta helyet kapó Purevideo fejlesztett változatát vették nagyító alá. A technológia amint a neve is mutatja a videók minőségét javítja eltüntetve az éleket és a pixelességet, egyfajta élsimításként működik csak a videókat teszi szebbé. Mivel az új Gf 8-asokat már főként a HD felbontások és TV-k támogatásával reklámoztak most kiderült mennyivel lesznek szebbek a filmek ha a HD-felbontású videóinkat egy ilyen kártyával nézzük, akár TV-n akár monitoron. Ezek a videokártyák már teljes mértékben alkalmasak lesznek a kép-a-képben funkció használatához is. A teljes teszt ezen az oldalon olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)