Hirdetés

[HW] Újgenerációs Intel chipset

|

A VR-Zone egy Gigabyte P35-DS3R alaplapot tesztelt. Ahogy a nevéből is látszik, ez a ’Bearlake’ kódnéven is futó, P35 jelű chipsetre épülő lap. Arra a chipsetre, amely már támogatja a DDR3 memóriákat is, így egy ideig még biztosan velünk lesz.

Hirdetés

Ez a lap azonban még megelégszik a DDR2-vel. Elődjével, a 965P chipsettel szerelt Gigabyte 965P-DS3-vel hasonlították össze teljesítmény és tuning terén, az eredmény pedig a P35-nek kedvez. Ugyan nem láthatunk alapórajelen különösebb gyorsulást, de ez a lap a kétszáz dollár alatti árszegmensbe is elhozza a magas FSB-t; a tesztben például 575MHz-ig ment egy Conroe processzorral. Akit a teljes teszt - képekkel, grafikonokkal és részletes adatokkal - érdekel, az kattintson a fenti linkre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)