Hirdetés

Hydrophobia Prophecy videó

|

A Hydrophobia csúfosat bukott, a készítők azonban nem adják fel.

Hirdetés

A Hydrophobia tavaly jelent meg Xbox 360-ra, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

A fejlesztő Dark Energy Digital viszont nem szeretné, ha kába veszne munkájuk, ezért egy felújított változatot adnak ki PC-re a Steam-en keresztül, Hydrophobia Prophecy címmel. Ebből érkezett most meg az első előzetes:

A bővített változatban felújított grafikát, új játékmenet mechanikát, exkluzív új pályákat, újradolgozott háttértörténetet, egy új, drámai befejezést, új szinkronhangokat kapuk, és "még sok mást". Az eredeti játék története a jövőben játszódik, ahol Földünk nagy részét elönti a víz. Ebből az okból építenek egy hatalmas hajót, 'Queen of the World' névvel (Noé után szabadon) a túlélők számára. A hajóra viszont nem mindenki kap meghívót, ez pedig nem tetszik a terroristáknak, és megtámadják az úszó várost. Mi alakítjuk Kate Wilson-t, egy biztonsági tisztet, akinek feladata értelemszerű, viszont akad egy kis probléma. A hajó süllyedni kezd, egyre több területet önt el a víz. Kate pedig víziszonyos...

A Hydrophobia Prophecy május 9-én érkezik PC-re, a PlayStation 3-as verzió pedig utána, azt még nem tudni, pontosan mikor. Xbox 360-os újra-kiadásról még nem esett szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)