Hirdetés

I Am Alive - Még mindig él

|

Vannak játékok, amelyeket számtalan alkalommal temetett már a sajtó, ám újra és újra életjelet adnak magukról. Az Ubisoft-tól érkező I Am Alive pontosan ilyen.

Hirdetés

Ha minden az eredeti elképzelések szerint zajlott volna, mostanra már javában játszhatnánk az I Am Alive című túlélő játékkal, amit a párizsi Darkworks (Alone in the Dark: The New Nightmare, Cold Fear, Black Death) kezdett el, majd az Ubisoft Shanghai vett át.



2009-ben még rendszeresen érkeztek hírek a játékról, 2010-ben már csak egy újabb, legalább egyéves csúszásról írhattunk, ez év elején pedig arról, hogy nem törölték a projektet, de alaposan megvágták és átalakították csak azért, hogy végül XBLA/PSN-címként lásson napvilágot. Egy, a minap kiszivárgott ingame trailer azonban arról árulkodik, hogy az I Am Alive él, a földrengés sújtotta nagyváros koncepciója is megmaradt, ám a főhős haja szépen megnőtt az évek során. Reméljük, az Ubisoft lassan megembereli magát és hivatalos információkat is szolgáltat a játékról, mert nem szeretünk bizonytalan eredetű pletykákra hagyatkozva találgatni.

2008



2010



2011



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)