Hirdetés

I Love Your Website nyereményjáték

|

Megjelent és szabadon tölthető az Internet Explorer 8, amihez kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetett a Microsoft.

Hirdetés

Egy ideje már elérhető a Microsoft bőngészőjének legújabb kiadása. Az Internet Explorer 8 (angol és magyar nyelven) letöltése és telepítése most különösen kifizetődő lehet.



Egyrészt kaptok egy ingyenes és elődeinél jobban szuperáló programot, másrészt pedig indulhattok az értékes nyereménytárgyak valamelyikéért. A részvétel feltétele az Internet Explorer 8 letöltése, telepítése, továbbá a regisztráció, amihez egy Live ID is szükséges. Következő lépésben screenshotot kell készítenetek (szigorúan IE8 alatt) kedvenc honlapotokról (pl. www.gamestar.hu), majd azt elküldeni a megadott címre. Az I Love Your Website nyereményjáték részleteiért fáradjatok a http://kedvenc.devportal.hu/default.aspx oldalra!



A május végén esedékes sorsolás lehetséges következményeként az alábbi nyereményektárgyak valamelyikével gazdagodhattok:
3 db oldaltáska
1 db hátizsák
1 db Xbox 360 játékkonzol, két játékkal
Aki a legtöbb embernek ajánlja az oldalt, szintén egy Xbox 360-at kap két játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)