Hirdetés

Ice Age 3 - Filmkritika

|

Végre, eljött, vártuk, és itt van. Mától nézhető, szerethető és nevethető Sid, Manny, Elly, Diego és a többi kis idegesítő szereplő, eszeveszett kalandozása az Ice Age3.

Hirdetés

Mindenki, aki megnézte és könnyesre nevette magát az első részen, végignézte a másodikat, az tudja hogy hőseink mindig belekeverednek valami roppant izgalmas kalandba, amin Mi, nézők, fetrengünk a nevetéstől.

Anélkül hogy a poént egy kicsit is lelőném nehéz beszélni a filmről, de nagy vonalakban annyit, hogy bizony hőseink itt is belekeverednek némi kalandba aminek részben, mint mindig Sid barátunk az okozója, és a kis csapat segítségére ezúttal egy új "kedvenc" Buck siet.

A látvány elemek lenyűgözők, olyan rajzfilmesen kedves, olyan őserdősen félelmetes és ezúttal is érdemes odafigyelni a részletekre, mert számos poén nem a középpontban zajlik hanem valahol a kép sarkában. Sidet szokás szerint meg kell menteni, ami nem kis fejtörést okoz a babapánikban úszó Mannynek (ezt akár a tipikus kispapákról is mintázhatták volna), és az öregedő, magányos Diegonak.

Egy teljesen más világba csöppenve kiderül hogy Sid jó anya-e, hogy a makkon túl is van élet (vagy nincs?...), és hogy öreg terminátor nem vén terminátor. Olyan magával ragadóan kedves animációs filmet csináltak a készítők aminek a harmadik részében ismét sikerült a közönséget kortól, nemtől függetlenül a szék alá nevettetni. Mellettem egy kisgyerek ült, felváltva röhögtünk, ő a gegeken én az apró beszólásokon, poénokon.

Szóval, aki magáénak érzi a Shrek, Szörny rt, Pirosszka féle animációs őrület vonalat, az most szépen klikkel és vesz egy online jegyet a legközelebbi mozira, és barátaival szépen átröhögi azt a másfél órát, ami szerintem már hiányzott a csilivili effektekkel teleaggatott világmegmentős filmek dömpingjében:) MOST MÉSZ ÉS VESZEL JEGYET!!!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)