Hirdetés

id játékok a porondon!

|

Az id Software, ígéretéhez híven bejelentette legújabb játékát/játékait, a tegnap befejeződött QuakeCon nevű versenyen. Ezek között megtalálhatjuk a Nerve Software által fejlesztett Return to Castle Wolfenstein multiplayer változatát. A nagy bejelentés mégis a Quake 4 volt, mely a jelek szerint különféle Matrix-stílusú effektekkel lesz teletűzdelve...Ez egyébként lényegében Quake 2 szerű univerzumba kalauzol majd minket, természetesen egy enyhén szólva kielégítő grafikus motorral (Doom 3 továbbfejlesztve!). Szintén érdekesség, hogy a Quake sorozat következő tagját nem az id, hanem a Raven Software fejleszti (előbbi a grafikus engine megalkotója, utóbbi pedig minden mást készít). A játékban nagyon előtérbe hozzák a single player részt, ám valószínűleg a multiplayer módok sem lesznek gyengék. A QuakeCon-non egyébként bemutattak egy teljesen új Doom 3-as animációt is, ám az id senkinek sem engedte meg, hogy bármit nyilvánosságra hozzanak erről.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)