Hirdetés

Idegeidre mentek a Call of Duty: Black Ops Cold War zombis easter eggjei? Az új szezon segít rajtad!

|

A zombis mód fejlesztői szerint csak kevés játékos találta meg a rejtett dolgokat, így a jövőben rájuk is gondolni fognak.

Hirdetés

Tulajdonképpen a kezdetek óta része a Call of Duty zombis módjainak a rejtély, mely minden pályán más és más titkot fed fel, ha elég szemfülesek a játékosok. Bizonyos epizódokban mindössze a sztorit egészítik ki, máshol pedig szinte elengedhetetlenek, hogy sokáig túl lehessen élni a pályán.

Nincs ez másképp a Call of Duty: Black Ops Cold War zombis módjával sem, itt azonban egy kicsit talán túllőttek a célon a fejlesztők. A Treyarch szerint a játékosok csak egy apró része találja meg idén az easter eggeket, ezért a jövőben ezen változtatni fognak.

Hirdetés

Az IGN Indiának adott interjújában a stúdió kreatív vezetője elmondta, a második szezontól kezdve könnyíteni fognak a rejtett elemek megtalálásának módján, hogy az szélesebb körben is ismert lehessen. 

A fejlesztők szeretnék, hogy azok a játékosok, akik nem elég ügyesek, vagy esetleg nem játszanak annyi zombihentelést, azok is kipróbálhassák, vagy legalább belekóstolhassanak az easter eggekbe. Ettől függetlenül persze nem kell attól félni, hogy nem lesznek nehezen előcsalogatható dolgok, egyszerűen csak amolyan csaliként könnyebbé teszik az első lépéseket.

Nemrég debütált az Outbreak, mely a zombis módnak eddig ismeretlen járműhasználatot és nagy, teljesen nyitott térképet is magával hozott. Nektek bejön az új játékmód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)