Hirdetés

Ideiglenes játékmóddal folytatódik a World of Tanks születésnapi ünneplése

|

Rövid ideig a legütősebb tankokba pattanva eshetnek egymásnak a Wargaming.net játékának rajongói.

Hirdetés

Augusztusban lesz tíz éve annak, hogy hivatalosan is megjelent a Wargaming.net online játéka, a World of Tanks, ami még ennyi idő után is nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében. A fejlesztők egy hosszabb eseménysorozattal ünneplik meg a kerek évfordulót, aminek már kezdetét is vette a következő felvonása.

Hirdetés

Az Act IV: Overhaul nagy újdonsága a Timeless Brawl névre keresztelt, 7v7-es összecsapásokkal operáló játékmód, amit július 10-től egészen 13-ig élvezhetnek a játékosok. Ebben a módban kizárólag Tier X-es tankokkal indulhatunk csatába, és szerencsére akkor sincs probléma, ha nem rendelkezünk ilyen osztályú harckocsival, ugyanis ezeken a meccseken mindenki számára elérhető az Object 140 és a WZ-111 model A.

Emellett élesedtek a legújabb évfordulós kihívások, illetve ismét megszerezhetővé vált néhány olyan játékbeli holmi, amelyeket eredetileg korábbi eseményeken zsákolhattak be a játékosok. Mindent összevetve tehát ismét van miért visszanézni a World of Tanks világába.

Ha még többet szeretnétek megtudni az Act IV-ről, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)