Idén korábban kezdődött az E3" /> Idén korábban kezdődött az E3"/>
Hirdetés

Idén korábban kezdődött az E3

|

Általában bevett szokás, hogy az E3 játékkiállítási kezdete előtti úgynevezett nulladik napon indul be igazán a híráradat, ám addig alig akad valami. Nos, ez idén egy kicsit megváltozott. Eredetileg május 10-12. között látogatható a rendezvény, ám az anyagok már tegnap, sőt tegnap előtt elkezdtek szállingózni - így aztán úgy döntöttünk, a fenti sávban megtalálható GameStar Live E3 2006 összesítőnket egy kicsit kibővítjük, s így most már az elmúlt napok fontosabb híreit is megtalálhatjátok rendszerezve, ha a -3, -2-, -1. napokra kattintotok. A nagy roham holnap várható, valószínűleg szerdára virradó hajnalban, úgyhogy kicsin stábunk ezt az időszakot virrasztással követi majd figyelemmel, hogy mindenről biztosan az elsők között értesülhessetek! Mellesleg hamarosan útnak indul Bad Sector és ender is, hogy a nyomtatott újság számára is számos exkluzív anyaggal szolgálhassunk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)