Hirdetés

Idő előtt kiszivárgott az új Five Nights at Freddy's játék, de a széria atyja nem bánja

|

Scott Cawthon örül, mert ez a projekt fontos mérföldkő a franchise életében.

Hirdetés

Egyre szerteágazóbb a Five Nights at Freddy's játékok lore-ja, amibe immáron beletartozik egy mozifilm is (amit magyarul Öt éjjel Freddy pizzázójában címmel mutattak be), és természetesen a franchise-t megalkotó Scott Cawthonnak esze ágában sincs leállni a bővítésével. Egy ideje titokban dolgozik már a következő nagy dobáson, amelyről a legfontosabb részletek azelőtt kiszivárogtak a netre, hogy Cawthon bejelenthette volna hivatalosan. A játék címe Five Nights at Freddy's: Into the Pit lesz, és a Mega Cat Studios (Renfield: Bring Your Own Blood) fejleszti. 

Amikor a játék először tudomást szerzett a nyilvánosság, a Five Nights at Freddy's subreddit belengette, hogy törölni fognak minden erről szóló posztot, azonban ekkor maga Cawthon bukkant fel, és azt írta, hogy mivel már úgyis lelőtték a meglepetést, a közösség nyugodtan beszélhet róla. 

"Semmi gond! Igen, megpróbáltam egy kicsit tovább titokban tartani, de most, hogy kiderült, rendben van. Ez a játék valójában már nagyon régóta fejlesztés alatt áll, és nagyon büszke vagyok a végeredményre. Ez lesz a 10. évfordulós játék! :)"

A Mega Cat Studios azóta zöld utat kapott a széria atyjától, hogy kommunikáljon az Into the Pitről, így a csapat megerősítette, hogy valóban ők dolgoznak rajta és tényleg ez lesz a játék címe.

Hirdetés

A fejlesztők megköszönték a rajongók lelkesedését, és azt ígérték, hogy hamarosan további részleteket is közölnek, addig viszont be kell érnünk az alábbi ízelítővel és egy leírással: 

Utóbbi alapján a főhőst Oswaldnak hívják, aki azt kívánja, hogy bárcsak ne lenne olyan unalmas a városa és az élete. Aztán minden megváltozik, amikor elmerül egy lepukkant pizzéria, a Jeff's Pizza labdamedencéjében és a múltban találja magát, és szembesül azzal, hogy súlyos árat kell fizetnie azért, hogy teljesüljön leghőbb vágya. A játékmenet során öt éjszakányi rettegést kell túlélnünk Oswalddal, az időben utazva kell rejtvényeket megoldanunk, nyomokat gyűjtenünk és menekülnünk a fenyegetés elől, amely üldöz. A gyors mozgás és a mesteri rejtőzködés segíthet megúszni a horrorisztikus kalandot, viszont ezúttal nem csak a főszereplő élete forog kockán, hanem Oswald apjáé és öt múltbéli gyermeké is. 

Az oldalnézetes Five Nights at Freddy's: Into the Pit még idén megjelenik, valószínűleg a széria 10. évfordulója környékén, tehát valamikor augusztusban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)