Hirdetés

Idris Elba visszatér a DC univerzumba

|

Bloodsport újra fegyvert ránt egy új DC projekt kapcsán, amit valószínűleg szintén James Gunn rendez majd.

Hirdetés

Miközben a Warner Bros. sorban kaszálja a DCEU-val kapcsolatos projekteket Idris Elba és James Gunn megállás nélkül a jövőről beszélgetnek. A Fandango és a Rotten Tomatoes riportere, Erik Davis kérdezgette épp a színészt a jelenlegi munkáiról, amire Elba egy félreérthetetlen választ adott.

A The Suicide Squadban láthattuk már Bloodsport szerelésében. A mindenre felkészült orgyilkos kórházba rakta Supermant egy kryptonit tölténnyel, így Amanda Waller úgy érezte, hogy jó helye lesz az Task Force X osztagban. A csapat tagjaként tökéletesen elvégezte feladatát, aminek köszönhetően új esélyt kapott a jövőre.

Hirdetés

Ez a jövő most formálódik. Idris Elba a fenti kérdésre azt a választ adta, hogy "valami a DC valami nagy dologra készül éppen", aminek várhatóan ő is része lesz. James Gunn is utalgatott már egy új projektre, miközben a Peacemaker második szezonjáról kérdezgették.

"Keményen dolgozok egy másik DC projekten is, de persze része vagyok a Peacemaker folytatásának is."

Azt is elárulta, hogy lesz közös pont a Peacemaker és az új projektje között is, így nem lennénk meglepődve, ha Bloodsport és a vérgőzös szuperhős újra összefutnának majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)