Hirdetés

Igazi majomparádé lesz a Far Cry 3-ban

|

A játék Insane Edition kiadása tartalmaz egy egy órás küldetésszálat, ami valószínűleg hamar kiveri a biztosítékot az állatvédőknél.

Hirdetés

Korábban kaptunk már egy trailert, ami arra buzdított minket, hogy rendeljük elő a Far Cry 3-at a GameStopnál, így a markunkat ütheti a Monkey Business küldetéscsomag is.

A pakk közben számunkra is beszerezhetővé vált az Insane Edition részeként, így ismét érkezett egy videó, ami a meglehetősen őrült Hurkot mutatja be. Hurkról érdemes tudni, hogy négy exkluzív küldetés során fogunk vele találkozni, és nagyon szeret majmokra bombákat kötözni, majd beengedni őket az ellenséges erők közé. Az alábbi trailerben viszonylag alacsony a majmok előfordulásának száma, megtekintését azoknak is ajánljuk, akik az akcióra és lövöldözésre kíváncsiak. A Far Cry 3 megjelenése november huszonkilencedikén esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)