Hirdetés

Így alakítja át a Steamre is érkező Diablo IV-et a következő szezon

|

A fejlesztők elmesélték, hogy min dolgoztak az elmúlt hónapokban. Az új szezonnal együtt a végjátékot is helyre akarják tenni.

Hirdetés

A Diablo IV második szezonja kevesebb mint két hét múlva érkezik. Amit biztosra tudtunk, hogy jönnek új játékmechanikák a Season of Blooddal, de annyi újdonságra nem számítottunk, mint amennyit a Blizzard tegnap bejelentett. Az új tartalmakkal együtt a srácok ugyanis átfésülik a Diablo IV végjátékának egészét, és minden elemét helyrepofozzák az XP eloszlástól a tárgymenedzsmenten át a dungeonökig.

A teljesség igénye nélkül összeszedtünk párat a legfontosabb változtatásokból:

  • Az XP-mennyiség jelentősen növekszik, így 40 százalékkal gyorsabb lesz a szintezés 50 felett
  • Bekerülnek extra bossok, melyek specifikus tárgyakat dobnak majd
  • Bekerül Uber Duriel, aki jó eséllyel dobhat Uber Unique tárgyakat
  • Érkezik egy új, nyílt világbeli esemény Blood Harvest néven
  • Gemek helyett Gem Shardokat kapunk majd, melyek crafting alapanyagokként funkcionálnak
  • World Tier III-ban nem esik több Normal és Magic kategóriás tárgy, csak Ancestral cuccok esnek World Tier IV-ben
  • A ládában lehet szűrni és adott beállítások szerint rendezhetjük a tárgylistát
  • A minimapot végre kizoomolják
  • A lovak gyorsabbak és kevésbé fáradékonyak
  • A Nightmare Dungeonöket áttervezik, hogy ne kelljen annyit visszafelé sétálgatni
  • A Nightmare Sigilek közvetlenül a dungeon belsejébe teleportálják a karaktereket
Hirdetés

A fenti lista csak egy apró szeletkéje a számtalan módosításnak, ami érkezik a Season 2-vel, és ezek jelentős része marad is a játékban a szezon végeztével. A Blizzard az amerikai IGN-nel közölte, hogy az elsődleges cél a Diablo IV élményének felturbózása.

"Rengeteget tanultunk a megjelenésből, és szerintünk ezek a megoldások fognak segíteni abban, hogy leszállíthassuk az élményeket, amiket a játékosok elvárnak."

A rengeteg javítás és átalakítás mellett persze ott lesznek a Season of Blood újdonságai is. A vámpírok megszállják Sanctuary világát, és minket is felvérteznek Vampiric erőkkel. Ezekkel a következő hónapokban kísérletezhetünk, feldobva karaktereink képességkészleteit. A sztori új főszereplője Erys lesz, a számszeríjjal lövöldöző vámpírvadász, aki segít majd nekünk eltakarítani a vérszívókat a világunkból.

Az új szezonnal és változtatásokkal párhuzamosan a Diablo IV a Steamre is befut, így aki csak az ARPG miatt lép be a Blizzard keretrendszerébe, az hamarosan ezt is mellőzheti majd. Érdekes lesz látni, hogy ez, és a fentiek mennyire tudják majd visszarángatni a kissé keserű közösséget. Október 17. után kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)