Hirdetés

Így áll most a Slitterhead, a Silent Hill alkotójának új projektje

|

A játék még mindig nem kapott egy rendes játékmenet bemutatót, de legalább a fejlesztői naplók szép sorban érkeznek.

Hirdetés

Még 2021 végén jelentette be új projektjét Keiichiro Toyama, a Silent Hill franchise atyja. A Bokeh Game Studio élén belevágott a Slitterhead című horrorjáték fejlesztésébe, ami elmondása szerint egyszerre fog kedvezni majd a műfaj rajongóinak, és azoknak, akik egyébként nem szeretik annyira az ijesztgetést és a rettegést. Hogy hogyan tervezik mindkét tábort kielégíteni arra még mindig nem kaptunk pontos választ, de az akció orientált játékélmény segíteni fog a helyzet elképzelésében.

A legújabb fejlesztői naplóból nekem a Bioshock-szituáció ugrott be. Vártak ugyan ránk ijesztő pillanatok a víz alatti városban, és a vizuális dizájn is egy nyomasztó és elborzasztó világ képét mutatta. A játékélmény ugyanakkor az akcióra koncentrált, ami segít levenni az atmoszféra nyomását a hátunkról.

Hirdetés

A Slittherhead is hasonló mezsgyén haladhat, csak első ránézésre jóval több test-horrort használ.

Kit is zavarnak azonban szétnyíló arcok, amikor kutyaként is játszhatunk? A napló egy pillanatában kiderült, hogy egy kisállatot is vezethetünk majd, de sajnos erről sem derült ki több részlet. Egyelőre a megjelenési dátum sem ismert, de az tuti, hogy érkezik majd PC-re és konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)