Hirdetés

Így bakizott a Baldur's Gate 3 narrátora a felvételek során

|

Amelia Tyler alakítja a Dungeon Mastert a Baldur's Gate 3-ban, és a mikrofon mögött megélte mindazt az örömöt és fájdalmat, ami ezzel a szereppel jár.

Hirdetés

Mint a srác, aki éppen három különböző Dungeons & Dragons kampányt vezet, abszolút együtt érzek Amelia Tyler fájdalmasan őszinte "jólvan, beszélgessetek csak egymással, én csak a DM vagyok, velem senki nem beszél" felkiáltásával. Ilyen érzés az, amikor permanensen a DM-paraván túloldalán ragadtál.

Amelia legalább kisírhatta és -nevethette magát a mikrofon mögött, miközben felvette a Baldur's Gate 3 megannyi DM-kommentárját.

Hirdetés

A színésznő parádés munkát végzett a helyzetek leírásával és a dobásaink verbális aláhúzásával. Minden pillanat egy élmény, amikor hallhatjuk a mesélését, és ez akkor sem változik, amikor a bakijait hallgathatjuk. Amelia ugyanis feltöltött pár videót, amikben megmutatta nekünk, mi is zajlott a felvevőszobában.

Ha szeretnél pár percet eltölteni őszinte nevetéssel és csodálattal, akkor nyomd meg a lejátszás gombokat, és dőlj hátra.

Ennél szórakoztatóbb dolgokat ma már úgysem fogunk hallani. Egyébként pedig ha D&D-ztek, akkor néha vegyétek át ti is a DM szerepét. Nem olyan nehéz az!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)