Hirdetés

Így épülnek majd fel a Diablo IV szezonjai – bőven lesz jutalom

|

A Blizzard részletezte, hogy hogyan is működik majd a játék megjelenés utáni menetrendje - a játékosoknak bőven lesz tennivalójuk.

Hirdetés

A bétában már láthattuk, hogy a Diablo IV egy hosszú, sötét és átvezetőkben gazdag sztorit fog kínálni mindenkinek, aki szeretne elmélyedni Sanctuary világában és a mennyek és poklok háborújában. Ha csak a történet érdekel, akkor sem fogsz csalódni, de a Diablo IV láthatóan a hobbimészárosoknak szól elsődlegesen. Ők hosszú évekig kapják majd az új tartalmakat, ezek struktúrájába ásott bele most komolyabban a Blizzard csapata.

A Diablo IV szezonális modellje évi négy nagyobb frissítést ígér, mindegyik új battle passekkel, kihívásokkal, jutalmakkal és sztoriküldetésekkel fog szolgálni. Ami a bérleteket illeti, a versenytársakhoz hasonlóan itt is három verzió lesz.

Hirdetés

Mindenki megkapja majd ingyenes sávot 27 jutalommal, 100 szintre szétosztva . Ezt felfejleszthetjük 10 dollárért, amivel hozzáférést kapunk a prémium sávhoz és annak mind a 100 megszerezhető jutalmához. Amennyiben megvesszük a gyorsító bérletet 25 dollárért, úgy az első 20 szint cuccait mind megkapjuk vásárlás után.

A battle passek egyébként tartalmazni fognak majd kozmetikai cuccokat, és egy speciális erőforrást, ami a Smoldering Ashes nevet kapta. Ezzel Season Blessingeket lehet venni, melyekkel extra XP-t, aranyat vagy Obolt kaphatunk. Utóbbi egy extra valuta, amivel bizonyos tárgyakat vehetünk a Purveyor of Curiosities üzletében.

Minden szezonhoz kapunk szezonális kihívásokat, melyek teljesítéséért Legendary Aspecteket és Favort szerezhetünk. Előbbivel fejleszthetjük a Codex of Power képességfánkat, míg utóbbival a battle passt szintezzük.

Végül a srácok betekintést engedtek a játékbeli üzletbe is. A mikrotranzakciós boltban csak és kizárólag kozmetikai cuccokat fognak árulni, így semmilyen statisztikákat befolyásoló tárgyat nem szerezhetünk majd pénzért.

Az egész nagyjából úgy működik majd, mint egy Destiny 2-szezon, ami nem a legrosszabb megoldás, már ha a Blizzard odafigyel majd arra, hogy a szezonokra bontott sztori ne csak a YouTube-on legyen majd követhető a későn érkezők számára.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)