Hirdetés

Így forradalmasítja a 2K a golfjátékokat

|

Érkezik a PGA Tour 2K21, amivel a 2K Sports teljesen átvette a stafétát az EA Sportstól.

Hirdetés

1990-től 25 éven át az EA Sports adta ki a PGA Tour golfbajnoksághoz kapcsolódó hivatalos játékokat, 1998-tól 2013-ig Tiger Woods-szal együttműködve, majd egyéves kihagyást követően, 2015-ben Rory McIlroy került a botrányokba keveredett legenda helyére a franchise névadójaként. Sok minden változott az elmúlt öt évben; 2018-ban átkerült a licenc a HB Studioshoz, mely a The Golf Club játékokért felelt, és a The Golf Club 2019-et már a 2K Sports segédletével készítette el.

Hirdetés

Idén új sorozat indul a PGA Tour 2K21-gyel, mely 2020. augusztus 21-étől lesz elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, szeptember 25-étől pedig Switchre. Lényegében a The Golf Club szériát fejlesztik tovább: a PGA Tour 15, szkennelés segítségével élethűen újraalkotott pályáján reptethetjük a labdát, és valódi márkák felszereléseit használhatjuk. A borítóra Justin Thomas kerül, de rajta kívül még 11 további profi játékossal találkozhatunk, és a karriermódban ellenük küzdhetünk a győzelemért. Emellett saját kihívásokat alkothatunk, és online módokban is indulhatunk.

Titeket mennyire vonz ezek alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)