Hirdetés

Így fut majd PS5-ön a God of War

|

A Santa Monica Studio most jó pár részletet megosztott arról, hogy mit várhatnak játékaiktól azok, akik beruháznak az új Sony konzolra.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy pár kisebb cím kivételével nagyjából az összes PS4 játékunkat játszhatjuk majd a Sony új konzolján is. Persze nem minden cím esetében lesz teljesen zökkenőmentes az átállás, hiszen bizonyos esetekben elbúcsúzhatunk a mentéseinktől. Akik már komoly játékidőt pörgettek bele a God of Warba, azok most fellélegezhetnek: a mentéseik PS5-ön is biztonságban lesznek.

A Santa Monica Studio nemrég jelentette be, hogy a sima és New Game+-os mentéseinket is áthozhatjuk majd az új konzolra, így onnan folytathatjuk Kratos és Atreus kalandját, ahol PS4-en abbahagytuk.

Hirdetés

Márpedig az egyébként is szemkápráztató kalandhoz PlayStation 5-ön is mindenképp érdemes lesz visszanézni, hiszen kap fejlesztett funkciókat. Ilyen lesz például a Favor Performance beállítás, melynek köszönhetően 60 másodpercenkénti képkockával fut majd a játék. 

Emellett arról is beszámolt a fejlesztőcsapat, hogy a God of War III Reamstered is játszható lesz PS5-ön és a mentéseinket ebben is áthozhatjuk.

Ez jó hír, hiszen a Sony nemrég bejelentette, hogy ugyan a kompatibilitásról ők gondoskodnak, azonban azt, hogy tudunk-e áthozni adatokat a generációváltáskor, már a fejlesztőkre bízták. A Santa Monica Studio pedig nem hagyta cserben a rajongókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)