Hirdetés

Így kapcsolódik egymáshoz a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Modern Warfare

|

A különböző Call of Duty alsorozatok kampányukat tekintve ezidáig szinte teljesen külön történetek voltak, most azonban összeboronálhatja őket az Activision.

Hirdetés

A különböző Call of Duty alszériák némi változatosságot kínálnak, így biztosítva, hogy ne unjunk rá néhány év után a sorozatra. Mivel ezeken különböző fejlesztőcsapatok dolgoznak, eddig nem igazán volt átjárás köztük, legalább is ami a kampány történetét illeti.

A Call of Duty: Black Ops Cold Warban azonban most feltűnt a tavalyi Modern Warfare egyik szereplője, aki összekötő kapocs lehet a két alsorozat között.

Hirdetés

A ma megjelenő Black Ops Cold War egyrészt az 1968-ban játszódó Black Ops és a 2025-ben játszódó Black Ops II közötti idősávot hivatott befoltozni, azonban nem csak ilyen téren lehet fontos szerepe. A legújabb CoD-ban ugyanis egy KGB főhadiszálláson tett kiruccanás során összefutunk a szovjet hadseregben szolgáló Imran Zakhaevvel. 

A rutinos CoD játékosok számára a név ismerős lehet, hiszen a Call of Duty 4: Modern Warfare, valamint a tavalyi Modern Warfare reboot eseményei mögött is az ő álnok tervei húzódnak, fia pedig az alsorozat további részeinek cselszövőjeként tűnt fel.

Persze Zakhaev feltűnését egy kisebb cameónak is betudhatjuk, azonban mivel a Modern Warfare részek dátumban közelednek a Black Ops II 2025-ben játszódó cselekményéhez, így nem kizárt, hogy egy ponton összeérnek majd a különböző cselekményszálak.

Ti örülnétek, ha lenne átjárás a különböző CoD részek között vagy jobb szeretnétek, ha mindegyik külön utakon járna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)