Hirdetés

Így kell kinéznie egy debut trailer-nek: Syndicate

|

Egyre több hír érkezik a Syndicate háza tájáról, most pedig már videón is megnézhetjük.

Hirdetés

Tegnap Chavalier pajtás írt néhány remekbe szabott sort a játékról, most pedig megnézhetjük, hogyan is fest az 1993-as cím a mai idők hívó szavának engedelmeskedő Firt person shooter formában. A sztoriról nem írunk újra, akit érdekel, a tegnapi (és néhány korábbi) hírben olvashat róla, most inkább a látványé legyen a főszerep. Úgy tűnik, hogy a Starbreeze-nek sikerült megragadni a játék lényegét, és kellő brutalitással látta el a jövő februárban érkező Syndicate-et. A jelek szerint ügynökeink valóban hatékonyan tudnak boldogulni a képességeiknek köszönhetően, de inkább lássuk a medvét. Személyes véleményként annyit fűznék hozzá, hogy ez így első látásra elég meggyőző.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)