Hirdetés

Így készíts otthon videót!

|

Ha kétségeid vannka saját játékvideóid rögzítésével és megvágásával kapcsolatban akkor most segítünk!

Hirdetés

Flatline kolléga, (leánykori nevén Helikopter, részletek a decemberi GS-ben) volt oly szíves, és nagyvonalakban felvázolta elénk videórögzítési és vágó tudományát azzal a nemes célzattal, hogy némi segítséget adjon azon kedves nektek, akik nem érzik maguk elég kompetensnek, hogy elkészítsék saját home made játékvideóikat. Tudom, hogy ennyi tőmondatot megszámolni sem könnyű, de azért folytatom. A videó nyelvezetétől nem kell megijedni. Csak Flatline már maga a modern intellektus, mert ezeket a szakkifejezéseket, (mint normál fél HD, field-ek, vagy az interlace) teljes mértékben képes volt szótárába felvenni. Aki tehát szívesen nevezne a most indult nyereményjátékon, de eddig nem volt biztos a dolgában, az az oktatófilm után bátran belevághatja a micsodáját! Hisz most már mindenki tud mindent! Vagy ha ezek után sem tiszta valami, akkor nyudogtan kérdezzétek kommentben!

 

gstv-videoedit.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)