Hirdetés

Így követheted élőben a Cyberpunk 2077 bemutatóját

|

Új részleteket és látnivalókat kínál a Night City Wire esemény, melyen a Cyberpunk 2077 játékmenete is megmutatja magát.

Hirdetés

Eredetileg már június 11-én láthattuk volna a Cyberpunk 2077 Night City Wire névre keresztelt online eseményt, ám a Sonyhoz hasonlóan elcsúsztatták a livestreamet, hogy ne vonják el a figyelmet a George Floyd halála után kirobbant tüntetéssorozatról, valamint kiálljanak a rasszizmus, a kirekesztés és az erőszak ellen. Azóta már lezajlott a PS5 bemutató, és a CD Projekt RED is készen áll. 

Hirdetés

A műsor június 25-én, este 18:00-kor kezdődik, de érdemes már 17.45-re jönni. A show várhatóan 25 perces lesz, amelybe bele fog férni egy új trailer, vadonatúj gameplay felvételek és a fejlesztőkkel való beszélgetés is a játék egyik funkciójáról, a Braindance-ről. Ha szeretnétek élőben követni, akkor nézzetek vissza ide, és indítsátok el az alábbi streamet: 

A Cyberpunk 2077 megjelenése november 19-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra (a Google Stadia tulajdonosoknak várnia kell majd rá), de a Marvel's Avengershez hasonlóan mindkét next-gen konzolra ingyenesen frissül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)