Hirdetés

Így lehet 60 fps-t kipréselni a Red Dead Redemptionből Switchen

|

Némi túlhúzással és pár közösségi eszközzel jóval többet ki lehet hozni a Red Dead Redepmtion portjából, mint hinnéd.

Hirdetés

Nagy port kavart a Red Dead Redemption nemrég megjelent két új átirata, miután a Take-Two jó ötletnek gondolta a 13 éves játékot a "piaci szempontból indokolt" áron kiadni, azt várva, hogy majd mindenki tapsolni fog. Csakhogy az internet népe kiborult: az 50 dolláros árcímke mellé nem jár emelt felbontás, nincs emelt framerate és a többjátékos szekció teljesen hiányzik.

Még PS5-ön sem kap tud többet nyújtani a játék, függetlenül attól, hogy a PS4-re szánt port játszható az új konzolon is. Sebaj, majd a Switch közössége megoldja.

Hirdetés

Itt lép be a képbe Modern Vingate Gamer, aki a legutóbbi videójában olyat tett, amit a Take-Two soha sem hitt volna: 60 fps-sel futtatta a Red Dead Redemptiont egy Switchen. Nyilván ezt nem egyszerű elérni: szükség van az FPSLocker, a ReverseNX-RT és az NX-FPS eszközökre, ahhoz pedig, hogy mindez működjön, egy feltört konzol is kell. A végeredmény viszont lenyűgöző.

Modern Vintage Gamer még nem jutott messzire a játékban, de amit látott, az gördülékeny 60 fps volt bugok, összeomlások és egyebek nélkül. Az apró kitétel, hogy mindez túlhúzással működik, így a konzolnak bedugva kell pörögnie az extra feszültség kedvéért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)