Hirdetés

Így lehetsz Joel: újabb videón mutatja meg magát a The Last of Us Part 1 belső nézetes modja

|

Még TPS-ben is kegyetlen volt a The Last of Us játékok harcélménye. Joel szemén keresztül ez csak rosszabb lesz.

Hirdetés

Amikor megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s változata,  az bugokkal a teljesítménygondokkal szenvedett, a PC-s játékosok nem azt kapták, amit érdemeltek volna. Szerencsére azért megvan a pozitívuma is annak, ha valami elkészül PC-re: a modderek azonnal rászállnak, és olyan dolgok születnek, amiről álmodni sem mertünk volna.

A The Last of Us Part 1 esetében sincs ez máskép, amihez éppen egy nagyon szépen munkált FPS mod készül. Az első bemutató óta még többet fejlődött a projekt és egy kis extra segítséggel még látványosabb mészárlást kínál.

Hirdetés

Sajnos még mindig nincs se megjelenési dátum, se letöltési link, cserébe érkezett egy gyönyörű, új játékmenet bemutató. A demonstrációban láthatunk néhány fegyvert, helyszínt, és ellenfelet, és ha nem tudnánk, hogy a The Last of Us Part 1 egy TPS, akkor ez alapján könnyedén elhinnénk, hogy egy realisztikus lövöldéről van szó.

A felvételhez több modot is használt Voyagers Revenge, így ne lepődjetek meg, ha a játékélmény nem egy az egyben felel meg az eredetiben látottaknak. Ettől függetlenül a végeredmény lenyűgöző, és reméljük, hogy hamarosan mi is kipróbálhatjuk majd ezt az összeállítást.

Nektek hogy tetszik?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)