Hirdetés

Így lett a Baldur's Gate 3-ból Jóbarátok

|

Megnéztem Sho rajongói munkáját, és a továbbiakban képtelen vagyok Gale-re nézni, anélkül, hogy ne Rosst látnám magam előtt.

Hirdetés

A szerkesztőségünkben többen is vagyunk menthetetlen Jóbarátok rajongók, így nem tudtunk nem tele szájjal vigyorogni @seiShoVT Baldur's Gate 3 videóján. Az alkotó megfogta a The Rembrandts - I'll Be There for You című számát, és összevágott alá egy videót, ami nagyrészt követi a Jóbarátok intrójának stílusát. Tekintettel arra, hogy a Larian RPG-je 6 (és a játékos) karakter kalandját meséli el, még passzol is az egész.

Vannak karakterek, akikben egy az egyben látunk Jóbarátok megfeleltetést. Én például soha többé nem fogok tudni úgy Gale-re nézni, hogy ne azonnal Ross jusson az eszembe, de Wyllből is kiváló Chandler Bing lenne. Arra már szavak nincsenek, hogy Karlach mennyire tökéletes Phoebe lehetne.

Hirdetés

Minden így néz ki a gyakorlatban: 

A Jóbarátok arról szólt, hogy pár 20-as/30-as cimbora, hogyan próbálják összekaparni az életüket, és megtalálni helyüket a világban. A Baldur's Gate 3 alapvetése nincs ettől nagyon messze. Már ha kivesszük a képletből a Mindflayer lárvákat, az élet-halál harcokat és a többi extrát, ami a Forgotten Realms környezetéből fakad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)