Hirdetés

Így működik majd a Hot Wheels Unleashed pályaszerkesztője

|

Az idén megjelenő Hot Wheels játékban természetesen saját pályákat is alkothatunk, a fejlesztők pedig most be is mutatták, hogy milyen eszközök állnak majd a rendelkezésünkre.

Hirdetés

A szeptemberben várható Hot Wheels Unleashed az év egyik legígéretesebb játéka azok számára, akik a kevésbé realisztikus autóversenyeket preferálják, már csak azért is, mert a Hot Wheels autók szinte mindenki gyerekkorának szerves részét képezték.

Természetesen nem beszélhetünk igazi Hot Wheels élményről saját pályák nélkül, a játék fejlesztőcsapata pedig most be is mutatta a pályaszerkesztőt.

Hirdetés

A Milestone Team csapata közzétett egy új videót a YouTube-csatornáján, amelyen a Hot Wheels Unleashed pályaszerkesztőjét mutatják be, amely nem mellesleg pontosan ugyanaz a szerkesztő, amellyel ők is megalkották a játék beépített pályáit, így senkinek nem kell attól tartania, hogy egy lebutított változatot kap kézhez.

A szerkesztőben minden őrült ötletünket megvalósíthatjuk, akár telerakhatjuk loop-de-loopokkal az egész pályát is, ha úgy tetszik, vagy akár kíméletlen akadályokat is pakolhatunk mindenhova. Persze, aki akár öt percet is látott a Mario Makerből, az jól tudja, hogy egyesekkel nagyon könnyen elszalad a ló, így a lehetetlen pályák elkerülése érdekében csak olyan alkotásokat tölthetünk fel a rendszerbe, amelyet legalább egyszer sikeresen teljesítettünk is.

A Hot Wheels Unleashed idén szeptember 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S-re és Nintendo Switchre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)