Hirdetés

Így néz ki a Mass Effect: Evolution képregény utolsó része

|

A Mass Effect: Evolution az emberek és turianok közötti háborút dolgozza fel, valamint fény derül az Illusive Man kilétére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, ma képregény nap van, a Portal 2: Lab Rat második része után itt a Mass Effect: Evolution képregények negyedik része, a Game Informer magazinnak köszönhetően.

Vigyázat, SPOILER veszély!

A képregényt négy részeben teszik közzé, a története pedig  az eredeti Mass Effect játék előtt kezdődik majd. Az első három rész már megvásárolható az Egyesült Államokban, a negyedik rész április 20-a után kerül a boltokba. A főszereplő maga Illusive Man, azaz Jack Harper, akiről kiderül majd, hogyan válik azzá, akit már jól ismerünk. A képregénysorozatot a Dark Horse Comics szállítja, őket talán leginkább a Csillagok Háborúja füzeteikről ismerhetjük. A munkálatokba besegít a Mass Effect 2 írója is, így nem lehet majd panasz a történetre.

Íme az oldalak:

 

 

 

 

 

 

Egyre több játék mellé jelentetnek meg képregényt és vannak olyanok, melyek kisfilmeket kapnak. A játékipar kezdi összeolvasztani a különböző médiumokat? Remélem igen, így talán eljön az idő, amikor nem kockaként, hanem egy művészet rajongóiként tekintenek majd ránk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)