Hirdetés

Így fest a The Last of Us Part I belső nézetes játékként

|

Ahogy megjelent a The Last of Us Part I PC-s változat, a modok gombamód szaporodni kezdtek.

Hirdetés

A The Last of Us Part I-nal rengeteg probléma van, de azért a bugok ellenére is remek látványvilágú játékról beszélünk, ez talál lehet közmegegyezés tárgya. A Naughty Dog mindent elkövetett azért, hogy a Ellie és Joel első kalandja a lehető legszebb apokalipszist nyújthassa. Minderre még rátesz egy lapáttal egy készülő belső nézetes mod is.

A legtöbb TPS esetében meglehetősen nehézkes jól működő nézetváltást összetákolni. Az animációkat nem úgy tervezték, hogy azok jól nézzenek ki belső látószögből is, így vagy teljesen hiányoznak vagy furcsa lesz az összkép. A The Last of Us Part I-nél ilyen gond nincs.

Hirdetés

Minden apró részlet, a fegyverkezeléstől az átvezetőkig tökéletesen működik a modban. Sajnos egyelőre csak Voyagers Revenge YouTube videóján keresztül láthatjuk az FPS akciót, és még azt sem tudjuk, hogy mikor fog megjelenni az ezt lehetővé tevő csomag. Voyagers megígérte, hogy folyamatos beszámolókat fog posztolni, de ezen felül nem kaptunk több infót.

Ha másért nem is, akkor ezért az élményért szívesen újrajátszanánk a The Last of Ust. Talán mire a mod megjelenik, addigra már a fejlesztők is rendbe teszik az alapokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)