Hirdetés

Így nézne ki 4K-ban 60 fpssel a Bloodborne PlayStation 5-ön

|

A FromSoftware még nem adott ki semmilyen PS5-ös frissítést a modern klasszikushoz, de a közösség és a techszakértők megoldották a dolgot maguk.

Hirdetés

Egy Bloodborne-ért rajongó modder úgy egy hónapja összedobott egy nem hivatalos frissítést a játékhoz, ami lehetővé tette, hogy a From Software csodája 60fpssel pörögjön egy moddolt PS4 Pro gépen. Sajnos a stabilitás érdekében a felbontást kellett feláldozni: 720p-re képes csak 60 fps mellett. A fejlesztő hozzátette, hogy a full-HD felbontásban em elérhetetlen ez az eredmény, de a PS4 Pró túl sok helyen, túl hirtelen zuhanna be a sebesség, ami jelentősen rontaná az élményt.

Persze PlayStation 5-ön más a helyzet. Valakinek sikerült replikálnia az említett modder munkáját a Sony új konzolján, és fel is vette az eredményt. A DigitalFoundry megkaparintotta az anyagot, és megmutatta, a Bloodborne valóban gond nélkül futna a PS5-ön 1080p-s felbontásban, másodpercenként 60 kockányi képfrissítéssel.

Hirdetés

A DigitalFoundry srácai persze itt nem adták fel, mert szerintük egy rendesen optimalizált, hivatalos build képes lenne akár 4K-ban is produkálni a varázslatos 60 fps-t, de ezt már nem tudták rendesen demózni. A koncepció valóra váltásának egyetlen módja az volt, hogy MI segítségével felskálázták a korábbi videós anyagot.

Reméljük, hogy a Sony és a From Software is látják ezt, és tényleg nekiugranak egy PS5-ös Bloodborne frissítésnek. A közösség tárt karokkal fogadná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)