Hirdetés

Így néz ki a Castlevania első pályája Unreal Engine 4 alatt

|

Egészen elképesztő, hogy a klasszikus játékok rajongói mi mindenre képesek azért, hogy régi kedvenceiket megújulva láthassák.

Hirdetés

A YouTube videókkal foglalkozó Dejawolfs egyik kedvenc játéka volt az 1986-ban megjelent első Castlevania rész, ezért úgy döntött, hogy legalább az első pályát felújítja az Unreal Engine 4 eszköeinek segítségével. A Metal Gear Solid és a DOOM feldolgozása után már kíváncsian vártuk az eredményt.

Emberünk nagyjából négy hónapja dolgozik a feladaton, és még mindig nincs kész. Ugyan a lenti videó már egy játszható verziót mutat, de a program még messze van a tökéletestől. Dejawolfs elmondása szerint még rengeteg kigyomlálandó bug van, és amíg ezekkel nem bánik el, addig nem fogja kiadni a nagyközönségnek. Szerencsénkre azért egy videót mutatott a projektről.

 

Szurkolunk, hogy befejezze a játékot, és hogy mielőbb kipróbálhassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)