Hirdetés

Így próbálják megmenteni a hanyatló The Finalst

|

A kezdeti lelkesedés után nagyot esett a The Finals népszerűsége, de a második szezon érdekes új eszközökkel próbálja meg visszacsalogatni a versenyzőket.

Hirdetés

A The Finals szuper ötletekkel próbálta felfrissíteni a kompetitív FPS-ek műfaját, de a kezdeti érdeklődés hamar elmúlt.. A stílusa, a tempója és a főbb játékmódja ténylegesen feldobták a műfaj szerelmeseinek mindennapjait, ám valamiért mégsem sikerült hosszú távon a köztudatban maradnia.

Sebaj, jön a Season 2, aminek a hackelés a központi témája, és egy színes új pályával próbálja meg visszacsalogatni a visszavonult versenyzőket.

A sztori szerint a CNS nevű hacker csapat betört a The Finals rendszerébe, ahol titkos üzeneteket és új eszközöket hagytak. Utóbbiak segítségével teljesen új élmény vár majd ránk: ledönthetünk falakat, megbolondíthatjuk a gravitációt, és a pálya egyik végéből a másikba teleportálhatunk.

Hirdetés

Minden nagyon látványosnak és pörgősnek tűnik, és alig várjuk, hogy ezeket éles meccsekben is kipróbálhassuk.

Új pálya, új fegyverek, új kütyük és rengeteg apróság vár bennünket a Season 2-ben. Mindez már holnap, március 14-én befut PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Ti visszatértek a The Finalsbe?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)