Hirdetés

Így regisztrálj az Xbox Live-on Magyarországról

|

Ha eddig nem tudtad, hogyan kell itthonról regisztrálnod az Xbox Live-on, Flatline mester most megmutatja

Hirdetés

A hazai Xbox tulajok talán egyetlen igazi szívfájdalma hogy itthonról (hivatalosan)nem tudnak a Live rendszerén  regisztrálni, és ezzel megfosztottak annak minden előnyétől. Úgy tartja a mondás, hogy mindig a tiltott dolgokat övezi a legnagyobb érdeklődés, s minthogy Éva sem tudott ellenállni az almának, egy apró hazugsággal itthonról is bárki bevésheti a nevét a Microsoft szórakoztató hálózatába. Mi több, MS pontokat vásárolva korlátozás nélkül verheti el kínkeservvel megkeresett pénzét bármire, amit csak megkíván.  Jogos tehát a kérdés: mindezt hogyan? Nem lövöm le a poént, de előrebocsátom hogy könnyebb mint azt bárki gondolja. Az egész nem több egy tíz perces aktusnál, miután mi is teljes értékű felhasználóvá válhatunk az Xbox Live-on. Szóval aki nem bír addig várni, amíg a Microsoft Magyarország végre kilobbizza nekünk a az itthoni elérést, az nézzen bele Flatline mester oktatófilmjébe, ahol lépésről-lépésre kaphat pontos képet a hazai Live regisztrációról.

 

xboxlive-acc.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)