Hirdetés

Így szerezheted meg a Vaják skint a Fortnite-ban

|

Ríviai Geralt megérkezett a Fortnite csatamezejére, de ahhoz, hogy harcba vidd a vajákot, előbb túl kell esned a szörnyvadászok beavatásán.

Hirdetés

A Fortnite Chapter 4 - Season 1-es meglepetése a Geralt-kinézet volt, amit a szezon indulása óta hirdet a játék. Eddig csak a menüben találkozhattunk a fehér farkassal, de a napokban feloldódtak a kihívásai, így végre mindenki megszerezheti a Vaják kinézetet magának.

A tennivalók nem túl bonyolultak de az első lépés, hogy be kell szerezni az aktuális battle passt. Ha ez megvan, akkor megnyílnak a kihívások sorai.

Hirdetés

Ha szeretnétek behúzni a Geralt skint, akkor a következő feladatokat kell végrehajtanotok, mielőtt véget érne a Season 1:

  • Aktiválj 5 augmentet különböző meccsekben
  • Teljesíts 3 bountyt
  • Győzz le egy bosst
  • A The Citadel trón termében nyomj el egy emote-ot
  • Okozz 500 pontnyi sérülést ellenfeleknek a közelharci fegyvereddel

A fentiek teljesítéséért már kapsz egy töltőképernyőt, táskát, emote-ot és pár apróságot, de a lényeg, hogy az összes feladat megoldása után feloldódik majd a Geralt szerelés.

Ha érdekel a szerelés, akkor érdemes lesz sietni. A kihívások nem túl nehezek, de ha sokáig hanyagoljuk őket, akkor kifuthatunk az időből, és a Season 1 után már nem lesz lehetőségünk feloldani a skint.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)