Hirdetés

Így szerezheted meg a World of Warcraft: Shadowlands vörös szellemlovát

|

Nem lesz kifejezetten nehéz, de egy pár apróságot be kell majd szerezni a World of Warcraft új hátasához.

Hirdetés

A World of Warcraft veteránok talán még emlékeznek Old Blanchyre, a lóra, akinek ifjú kalandozóként zabot gyűjtögettünk Westfallban, és akibe belefutottunk az Escape from Durnholde Keep dungeonben, valamint Northrenden. Az öreg paripa a Cataclysm kiegészítőben köszönt el a fizikai létsíktól, és most a Shadowlands ösvényein vágtat. Ez pedig nekünk kifejezetten szerencsés fejlemény.

Blanchy ugyanis egy áttetsző, vörös lóként megtalálható a legújabb kiegészítőben, és be is fogható a mountgyűjtők számára. A feladatod ennek érdekében annyi, hogy felkeresed őt a Revendreth zóna Endmire nevű területe körül. Blanchy 1-2 óránként bejár egy útvonalat, ami a 63,43-as koordinátáknál indul.

Hirdetés

Az öreglány nagyon gyors, gyorsabb, mint bármelyik mounton ülő játékos, így ügyeskedni kell, hogy elkapd, de ha sikerül beállnod elé, akkor beszélhetsz vele. Minden nap lesz egy kérése feléd, és ha mindet teljesíted, akkor csatlakozik hozzád.

Blanchy kívánság listája a következő:

  • 8 Sack of Oats - ezeket Westfall északi részén találod
  • Grooming Brush - ezt Snickersnee-től tudod beszerezni Darkhavenben (Revendreth)
  • 4 Sturdy Horseshoe - Discarded Horseshoes nevű tárgyakként fognak feltűnni szétszórva Revendreth keleti részén
  • Bucket of Clean Water - találsz egy vödröt Snickersnee mellett, csak el kell merülnöd egy elég mély víztömegbe (ajánlom Ardenweald vagy Bastion tavait)
  • One Comfortable Saddle Blanket - Ta'true-tól tudod megvásárolni a Night Marketen, Darkhaventől délnyugatra, viszont ehhez 30 darab kell egy Shadowlands húsból, ami minden héten változik (Aethereal Meat, Creeping Crawler Meat vagy Phantasmal Haunch)
  • 3 Dredhollow Apple - Mimstól lehet megvásárolni őket a Hole in the Wall területen, Castle Nathriától nyugatra

Ezeket egyébként érdemes lesz egyszerre beszerezni, hogy ne kelljen már menni sehova, amikor összetalálkozol Blanchyvel. 

Ha a lovat nem találod a fent említett útvonalon, akkor várj egy kicsit, mivel 1-2 óra múlva valószínűleg újra felbukkan majd. A legkönnyebb megoldás az, ha a csapatkereső menüben rákeresel Blanchyre, biztosan lesz majd egy csapat, amelyik éppen őt kergeti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)