Hirdetés

Így szerezheted meg Supermant a Fortnite-ban

|

Tegnap berobbant a Fortnite új szezonja, ami új bérletet és rengeteg kozmetikai apróságot hozott. Superman is befutott az új cuccokkal, de megszerzése kicsit trükkös.

Hirdetés

Az Epic Games tegnap elindította a Fortnite 2. évadának 7. szezonját, ami most földönkívüliek támadásáról szól. Superman, mint a világ legnépszerűbb űrlénye így természetesen szintén része a mostani csomagnak, de csak elméletben.

A gyakorlatban ez kicsit bonyolultabb, mivel a kriptoni megmentőnk nem fog felbukkanni a játékban augusztus 12-ig. Szerencsére a megnyitásához szükséges csillagokat már most elkezdhetitek gyűjtögetni.

Hirdetés

A Season 7 Battle Pass visszatért egy régebbi megoldáshoz: a játékosoknak Battle Starokat kell összeszedniük, ahhoz, hogy feloldhassanak bizonyos cuccokat. Ezek közé tartozik majd Supermant is, de a DC-s szuperhőshöz egy nagyobb adagra lesz szükségünk.

Ebből a szempontból nem is annyira problémás az augusztusi megjelenés, mivel addigra a lazább játékosok is simán begyűjtik majd a szükséges csillagokat. Fontos hozzátenni egyébként, hogy Superman feloldásával megkapjuk a karakter összes variánsát a köpenyével, töltőképernyőjével, és a saját pickaxe variációjával együtt.

Szóval a lényeg, hogy gyűjtögessétek a csillagokat, amíg Clark végre eléri a bolygót. Tekintetettel a rengeteg mókás újdonságra, lesz mivel elütnünk az időt addig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)