Hirdetés

Így szerezhetsz legális Windows 10-et kevesebb mint 3000 forintért!

|

Sőt, ha két PC-n szeretnéd használni, még jobb ajánlatot kínál a GoDeal24 leárazása!

Hirdetés

Elmúlt november és a Black Friday, de ez nem jelenti, hogy a leárazásoknak is vége: itt a 12.12 Online Sale, az év egyik utolsó nagy promóciója, melynek keretében jelentős akciókkal vásárolhatsz egyebek mellett Microsoft szoftvereket is. Ha valamiről lecsúsztál a 11.11-es, a Black Friday vagy a Cyber Monday leárazások során, itt az alkalom, hogy pótolj!

A GoDeal24.com egy megbízható online áruház, ami villámgyors, e-mailes kézbesítéssel, verhetetlen áron kínál szoftvereket. A héten a Windows 10 és az Office különböző változatai különösen olcsón megszerezhetők!

Hirdetés

Különleges ajánlatok, akár 88%-os kedvezménnyel!

Vásárolj féláron az EGD50 kuponkóddal!

Csomagajánlatok a legjobb áron: használd az EGD62 kuponkódot! 

További ajánlatok, hogy az otthoni munkavégzés gördülékeny legyen: használd az EGD55 kuponkódot!

Még több ajánlat ITT!!!

Mit kell tudni a Godeal24.com-ról?

A Godeal24.com egy megbízható, játékokat és szoftverkulcsokat áruló weboldal. Automatikus rendszere garantálja a gyors kézbesítést és a 100%-os elégedettséget. A kódok perceken belül megérkeznek e-mailben, számos különböző fizetési mód választható, és 24/7-es ügyfélszolgálat áll rendelkezésre! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)