Hirdetés

Így szerezhetsz Overwatch 2 bétahozzáférést

|

Ugyan a szerencsére is bízhatjuk az Overwatch 2 behívót, de aki biztosítani akarja a részvételét, annak lehetősége lesz egy másik opció kihasználására is.

Hirdetés

Ma este 8-kor indul majd az Overwatch 2 első PVP bétatesztje, ami azt jelenti, hogy végre, sok év várakozás után, magunk is kipróbálhatjuk a Blizzard lövöldéjének legújabb verzióját.

Egy bétatesztről lévén szó, a publikumnak lehetősége van jelentkezni az alkalomra, de szerencsére nem csak a vakszerencsén múlhat a bejutásunk. Mint sokan mások, a Blizzard is lehetővé teszi a Twitch droppokon keresztüli meghívó szerzést, és ehhez nem is kell sokat szenvednünk majd.

Hirdetés

A hivatalos Overwatch fórumokon az egyik közösségi menedzser, AndyB maga erősítette meg a tényt, miszerint 4 órányi Overwatch 2 bétát kell majd néznünk a hozzáférésünk biztosításához. Ez azt jelenti, hogy drop-érvényes csatornákon kell lógnunk összesen 4 órát, amit a rendszer követ, és ha esetleg csatornát váltunk, akkor a másik csatornán folytathatjuk majd az óráink gyűjtögetését.

A lényeg, hogy ne felejtsétek el társítani a Blizzard fiókotokat a Twitch fiókotokhoz, hogy aztán gond nélkül felmarkolhassátok a hozzáféréseteket.

Az Overwatch 2 első PVP bétateszt alkalma ma este indul és május 17-ig pörög majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)