Hirdetés

Így teszi mindenki számára egy kicsit jobbá a Blizzard a Diablo Immortalt

|

Nem lesz gond az akadálymentességgel a Diablo Immortalban.

Hirdetés

Már-már hihetetlen, de napokon belül elrajtol a 2018-as BlizzConon, emlékezetes körülmények között bejelentett Diablo Immortal, s habár csak egy PC-re is érkező ingyenes mobilos címről van szó, a hosszú fejlesztési idő és a műfajban látott pozitív példák tükrében kár lenne előre leírni pusztán ezen tulajdonságai miatt.

Néhány napja nyilvánosságra hozták a június 2-án, este 7 órakor induló kaland pokolba vezető roadmapjét, azóta pedig egy újabb poszttal jelentkezett a Blizzard és a fejlesztő NetEase, amelyben a Diablo Immortal hozzáférhetőségi lehetőségeiről meséltek.

Hirdetés

A bejegyzés megerősíti a billentyűzet+egér/kontroller-támogatás már eddig is ismert tényét, valamint elárulja, hogy a játék a beszélt szöveget írottá, az írottat beszéltté tudja alakítani minden platformon (Android, iOS, PC). Ha tehát valamiért nem tudunk részt venni a beszélgetésben, írásos formában is megjeleníthetjük a diskurzust, az automata hanggal pedig el is szavaltathatjuk a képernyőn megjelenő mondatokat. A kisegítő funkciók az alábbi videókon láthatók akcióban:

Kétségtelenül hasznos trükkökről van szó, jó látni, hogy a készítők erre is gondoltak. Reméljük, hogy a játékmenet is hasonlóan nagyvonalú lesz, és nem egy pay-2-win cashgrabet kapunk. A lehetőség erre is adott, hiszen sok olyan ingyenes játék van, ami költekezés nélkül is élvezhető, szurkoljunk hát, hogy az Activision Blizzard is ezt az utat választotta, s hogy a későbbi frissítések sem borítják majd fel az egyensúlyt.

Te adsz egy esélyt a Diablo Immortalnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)