Hirdetés

Így tiszteleg a World of Warcraft: Shadowlands a Vaják sorozat előtt

|

A Blizzard rengeteg hivatkozást rejtett el a Shadowlandsben, az egyiktől pedig azonnal dalra fakadtunk.

Hirdetés

Ha a World of Warcraft: Shadowlands egyik új zónájában, Ardenwealdben jártok, akkor hamar belebotlotok majd pár hivatkozásba és easter eggbe. A Wild Hunt nevű frakció például nem túl visszafogott utalás arra, hogy a Blizzard fejlesztői is szeretik a The Witcher 3-mat, de arra is találunk nyomokat, hogy a srácok végignézték a Vaják sorozatot.

Hirdetés

Ardenwealben járva a 64.6, 24.6 koordinátáknál megtaláljátok Gwynceirwt, aki a The Winter Wolf alnevet kapta. Ő nyilván Geralt helyi megfelelője, akivel beszélni is lehet, és ha hozzászólsz, akkor jelzi, hogy inkább a barátjával, Daffodillal dumálj. A tündérhaver unja magát, amíg el nem kezd énekelgetni és fel nem zavar ezzel egy Rotbriar Boggart szörnyet.

Segíthetsz leverni a támadót Gwynceirw oldalán, de a lényeg, hogy felkapj egy Faintly Glowing Seed nevű növényt (bőven találsz belőle a környéken) és hozzávágd a vajákhoz a harc közben vagy annak végeztével. A jutalmad egy achievement, aminek neve "Toss a Seed to Your Hunter...".

A csata végével pedig a párosra nagyon is jellemző párbeszédnek lehetünk tanúi.

Túlzás nélkül állítjuk, hogy a Blizzard teleszórta a kiegészítőt kikacsintásokkal, és nem csak a The Witcher szériára vonatkozólag. A Persona rajongóinak például ajánlom, hogy figyeljenek az ardenwealdi melléküldetések címeire, és az egyik NPC szinkronhangjára.

Ti milyen easter eggeket találtatok még a Shadowlandsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)