Hirdetés

Így tud még ennyi év után is újat mutatni egy 2D-s Super Mario játék

|

A Spider-Man 2-vel egy napon érkezik a Super Mario Bros. Wonder, amiben csak egy újítás, hogy Mario elefánttá változhat.

Hirdetés

Kevesen lennének szomorúak, ha a Nintendo végre bejelentené a Super Mario Odyssey folytatását, de úgy tűnik, a kiadó inkább a 2D-s Mario platformerek kedvelőit igyekszik kiszolgálni. Az ősz legfontosabb Switch-játékaként érkezik a Super Mario Bros. Wonder, amiről most egy 15 perces gameplay bemutatóban árultak el többet.

A játék története szerint Mario és Luigi Florian herceg meghívására a Virág Királyságba utazik, ahol Bowser kavarodást okoz, miután hozzáér a Wonder Flowerhez, és ezt követően a herceg kastélyával válik eggyé. A királyság hét régiójának mindegyikét bejárhatjuk, hogy elhárítsuk a galibát, és rajtunk áll, melyiket milyen sorrendben látogatjuk meg.

Hirdetés

Az irányítható karakterek között Mario és Luigi mellett Peach, Daisy, sárga és kék Toad, Toadette, a klasszikus zöld Yoshi, vörös, sárga, világoskék Yoshi és Nabbit is szerepelni fog, és bár mindegyik pontosan ugyanarra képes, Nabbit és a yoshik nem sérülnek. Utóbbiakat meg lehet lovagolni akár más yoshik szerepében is.

Lesz továbbá egy rakás power up, a világ elemeinek működését megváltoztató virágok, és mindenféle extrák, vadonatúj ellenfelek és kihívások. A bemutatót alább visszanézhetitek, tekerjetek 29:49-hez a kezdésért, ha a Nintendo még nem vágta le az elején majdnem fél órán át látható statikus képernyőt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)