Hirdetés

Így viheted majd át a Cyberpunk 2077 mentéseidet az új konzolokra

|

Ha valaki esetleg még a jelenlegi generáción kezdene bele a CD Projekt Red hamarosan megjelenő játékába, annak a stúdió segít a költözésben az új konzolokra.

Hirdetés

A játékosok jelentős része valószínűleg piros betűs ünnepéként várja a december 10-ét, amikor is végre megjelenik a Cyberpunk 2077. Bár eredetileg még bőven PS4-re és Xbox One-ra kellett volna megjelenjen a játék, a csúszások miatt már a generációváltás közepére esett a start, ami jó pár kérdést felvet. A fejlesztők most ezek közül próbáltak megválaszolni egy igen fontosat: a generációk közötti mentés lehetőségét. 

Azok előtt, akik PlayStation 4-ről szeretnének PlayStation 5-re költözni, több lehetőség is áll. Egyrészt, akik rendelkeznek PS Plus előfizetéssel, egyszerűen feltölthetik a felhőbe mentéseiket, melyeket természetesen elérnek az új rendszeren is. Emellett az adatokat wifi és LAN-kábel segítségével is költöztethetjük a két konzol között. Végül pedig külső merevlemezen is tárolhatjuk mentéseinket, amit elég csak átdugnunk az új konzolunkba.

Hirdetés

Az Xbox Series X|S-re váltóknak talán egy fokkal könnyebb dolguk van, hiszen a Smart Deliverynek köszönhetően elég feltölteniük adataikat a felhőbe, hogy azok egyből megjelenjenek az új konzolon. Persze itt is lehetőség, hogyha ugyanarra az internethálózatra csatlakoztatjuk a két konzolt és kiválasztjuk a System Network Transfer opciót, akkor a rendszer automatikusan átmásolja adatainkat.

Mivel PS5-ön és Xbox Series X|S-en egyaránt a visszafele kompatibilitásnak köszönhetően futhat egyelőre a játék, így nem tudni, hogy ezek a megoldások a valamikor jövőre megjelenő next-gen verzióval is működnek-e. Valószínű azonban, hogy a fejlesztők erre is figyelnek, hiszen Cyberpunk 2077 tulajoknak ingyenes frissítés formájában hozzák el a kicsinosított változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)